Ambalajele biodegradabile sunt mai bune pentru mediu.

Ambalajele exista peste tot: in caruciorul tau de cumparaturi, dulapurile tale, livrarile tale si multe altele. Aceasta cantitate de plastic si alte materiale nenaturale pot provoca probleme mediului inconjurator, cum ar fi poluarea.

Exista insa o alternativa pentru a combate acest fenomen: ambalajele biodegradabile.

Ce avantaje aduc mediului ambalajele biodegradabile:

  1. EMISII DE CARBON REDUSE

Ambalajele biodegradabile sunt mai bune pentru mediu, deoarece in timpul procesului de fabricatie, materialele plastice, cum ar fi cele bazate pe plante, emit mult mai putine emisii de carbon decat o face crearea plastica obisnuita.

  1. ELIMINARE USOARA

Spre deosebire de alte tipuri de plastic, ambalajele biodegradabile vor fi in cele din urma biodegradate, reducandu-se astfel numarul de articole aruncate odata cu trecerea timpului.

  1. VERSATILE SI FLEXIBILE

Ambalajele biodegradabile sunt destul de versatile si pot fi refolosite si reutilizate in majoritatea industriilor majore care implica ambalare. Indiferent de ceea ce cautati sa ambalati de la carne la dispozitive electronice, va exista un tip de ambalaj biodegradabil care sa satisfaca nevoile si sa reduca efectele asupra mediului.

  1. IMBUNATATESC IMAGINA PRODUSULUI TAU

Ambalajele biodegradabile creeaza o impresie buna despre companie, deoarece arata ca va pasa de mediu si ca sunteti responsabili. Un studiu recent a descoperit ca 78% dintre clientii cu varste cuprinse intre 18 si 72 de ani au fost mai incantati de un produs al carui ambalaj era format din materiale biodegradabile.

  1. MAI SIGURE PENTRU UTILIZATORI sigur pentru utilizatori

Produsele biodegradabile sunt fabricate cu ajutorul substante naturale, de aceea nu prezinta riscuri pentru utilizatori.

Ambalaje Plastic VS Ambalaje Biodegradabile

Ambalaje din plastic – sunt utilizate de cele mai importante companii deoarece ofera o siguranta si o protectie sporita pe durata indelungata a transportului. Desi au aceste calitati, ambalajele de plastic se recicleaza foarte greu.

Ambalaje biodegradabile – deoarece sunt fabricate din materiale cum ar fi cele bazate pe plante si nu prezinta riscuri pentru utilizatori, acestea se descompun in mod natural si nu raman niciodata stocate intr-un depozit de deseuri pe perioade indelungate.

Moviplast iti produce ambalajul biodegradabil de care ai nevoie.

Executam roduse biodegradabile conform EN 13432:


Toate produsele pot fi imprimate in 1-6 culori, inclusiv in policromie.

Moviplast, calitate si respect pentru natura!

Pentru mai multe detalii si comenzi

https://www.moviplast.ro/cerere-oferta/

(+40) 251.435.420 | (+40) 351.402.405

(+40) 747.115.529

office@moviplast.ro

Str. Banu Stepan nr. 1A, Craiova