Telefon: 0251.435.420; 0351.402.405; 0745.651.439; 0747.11.55.29
Fax: 0351.402.405
Email: office@moviplast.ro
Loading...
Companie 2018-07-31T11:26:15+00:00

Povestea noastra

Initiativa infiintari acestei companii a fost a unui antreprenor cu viziune, Fira Virgil, din dorinta de a demara o actitvitate de productie. In 1993, in zona nu exista nicio societate care sa aiba drept obiect de activitate productia de materiale de plastic, iar antreprenorul Fira Virgil a gasit necesara infiintarea unei astfel de fabrici. Avand in vedere pasiunea pentru acest domeniu si dorinta de dezvoltare, obiectul de activitate a ramas acelasi de la inceput si pana astazi.

Gama generoasa de produse oferite pietei (folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer – imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP, precum si faptul ca o buna parte din salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast sa prelucreze anual peste 2.200 de tone de polietilena. Dintre acestea, in prezent, 40% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.

Din pasiune pentru calitate

Dorinta de a investi in calitate ne-a determinat sa cream Moviplast. Astfel, misiunea companiei este sa devina furnizorul, partenerul, angajatorul si clientul cel mai respectat cu care oricine isi doreste sa colaboreze.

Totodata, scopul nostru este sa cream mereu prin grija deosebita pe care o aratam clientilor, angajatior si partenerilor de afaceri, devenind, astfel, un model de responsabilitate sociala, etica si corectitudine fata de mediul inconjurator.

Principalele valori pe care le impartasim pentru realizarea misiunii companiei sunt: profesionalism, corectitudine si loialitate. Cu aceasta ocazie, vreau sa multumesc tuturor celor care ne sunt alaturi.

Misiune si valori

Pentru a oferi cele mai bune rezultate, am avut grija sa ne definim inca de la inceput o serie clara de misiuni, valori si obiective. Si pentru ca mizam pe transparenta, va oferim mai jos o prezentare a acestora.

Parteneri

Viziunea firmei este sa se dezvolte continuu, intr-o maniera profitabila si controlata astfel incat sa raspunda asteptarilor pe termen mediu si lung a tuturor partenerilor implicati in afacere.

Calitate

Calitatea este termenul care ne defineste cel mai bine. Mizam pe crearea unei imagini distincte, unice/originale pe piata – imagine sustinuta de calitatea produselor, de profesionalism, corectitudine si loialitate fata de clienti si furnizori.

Obiective

– Dezvoltarea si modernizarea sectorulului productiei de ambalaje din material plastic din regiune;
– Cresterea gradului de dotare tehnica a companiei;
– Cresterea cantitatii de ambalaje produsa anual de catre Moviplast;
– Achizitionarea a trei echipamente pentru fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic;
– Construirea unui portofoliu stabil de clienti noi, ce va conduce la cresterea cotei de piata a societatii la nivel local, regional, national si international;
– Cresterea numarului de locuri de munca.

Implicare ECO

Conducerea Moviplast este preocupata constant de furnizarea unor produse de calitate, care sa satisfaca cerintele clientilor, precum si de grija fata de mediul inconjurator, de securitatea angajatilor si a comunitatii.

In acest sens, Moviplast a stabilit, documentat si implementat un sistem de management ca mod de imbunatatire continua a eficacitatii si eficientei performantelor sale, in vederea furnizarii permanente de produse care sa indeplineasca cerintele specificate si de reglementare, urmarindu-se in paralel cresterea satisfactiei partilor interesate.

Ca dovada a recunoasterii, Moviplast a obtinut inca din 1997 certificarea sistemului de management al calitatii, conform standardului ISO 9001. Grija si respectul pe care Moviplast le are fata de mediul inconjurator au fost demonstrate prin certificarea in anul 2003 a sistemului de management de mediu conform standardului ISO 14001, de catre organismul Germanischer Lloyd.

Preocuparea pentru sanatatea si securitatea angajatilor a fost confirmata prin certificarea in 2005, de catre AEROQ, a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform OHSAS 18001.

Din anul 2010, sistemul de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale este certificat de catre SRAC CERT. Moviplast opteaza pentru mentinerea sistemului de management integrat si a certificarilor obtinute in conformitate cu standardele de referinta in vigoare.

Certificari