Premiile Go Global ale Consiliului Comerțului Internațional cu sediul la Washington celebrează companiile care conduc economia înainte prin inovațiile, tehnologiile și strategiile lor.

Premiile reunesc sute de firme, de directori de la unii dintre cei mai inovatori producători, revanzatori și exportatori din lume, împreună cu reprezentanți ai organelor guvernamentale, asociațiilor comerciale, firmelor de capital de risc și instituțiilor financiare.

Programul își propune să construiască o comunitate de producători, exportatori și furnizori de servicii conexe care să se sprijine reciproc, să împărtășească idei, să creeze parteneriate și să se bazeze pe cunoștințele și conexiunile existente.

Câștigătorii au acces la platforme internaționale unice prin intermediul rețelei extinse a Consiliului pentru Comerț Internațional din peste 176 de țări și peste 418 organizații profesionale din întreaga lume.
Desemnarea Moviplast SRL pe locul I la categoria ambalaje reprezinta o recunoastere a capacitatii sale de dezvoltare, de adaptare la cerintele pietei , de extindere a pietelor pe care opereaza , a grijii pe care o manifesta pentru mediul inconjurator. Premiul onoreaza firma si ii impune o crestere a responsabilitatii in tot ceea ce intreprinde.