Experienta si profesionalismul celor 28 ani de pe piata ambalajelor, ne-au fost de ajutor in a ne adapta permanent la modificarile legislative, si ne-a permis sa realizam produse conform standardelor actuale onorand astfel comenzile clientilor. Unul dintre produsele solicitate de catre acestia in mod recurent este reprezentat de sacose banana.

De ce? Pentu ca sunt combinatia optima intre utilitate si promovare.

Intelegem necesitatea unica a clientilor nostri. Fie ca vorbim despre industria alimentara si non alimentara, bancara, farmaceutica, fashion, bricolaj, dispunem de toate echipamentele necesare pentru a crea sacose banana care sa va reprezinte cel mai bine.

Compania Moviplast lucreaza pentru clienti exigenti, avand standarde inalte de calitate, adaptate la cerintele pietei (vezi aici portofoliu clienti). Sacosa banana, de asemenea reprezinta o solutie perfecta si rapida pentru micii intreprinzatori de a avea un ambalaj special adaptat sarbatorilor, evenimentelor pentru a-l oferi clientilor, partenerilor si colaboratorilor.

Folosim sacose banana in aproape toate industriile, fiind un produs versatil, cu manerul taiat direct in folie intr-o forma care da si numele modelului. Tipul de sacose banana este caracterizat de manerele ergonomice, decupate sau aplicate, care in functie de destinatie pot sa fie intarite sau nu.

Avantajele unei sacose banana:

  • ADAPTABILE – au diverse dimensiuni in functie de necesitati, cea standard fiind de 22x30cm. La cerere compania Moviplast poate realiza si dimensiuni mai mari.
  • REZISTENTE – suporta greutati diferite, intre 1-15 kg. Sunt rezistente la intindere si rupere. In functie de industrie alegem densitatea materialului. Variantele de sacose banana confectionate dintr-o folie de 70 sau 80 microni pot suporta greutati de pana la 15 kg. Sunt prevazute cu intaritura dubla termosudata la maner. Exceptie fac acele sacose banana de mici dimensiuni destinate pentru industria farmaceutica. Rezistenta este o caracteristica importanta, dar nu este singura. Sacosele banana de plastic se deosebesc, spre exemplu, de variantele de pungi de hartie nu doar prin rezistenta, dar si prin grosimea maxima la care pot fii realizate.
  • EFICIENTE – sunt usor de personalizat, si datorita formei, ofera vizibiliate brandu-lui. Se pot imprima pana la 6 culori (curbe, linii, simboluri, forme si sigle). Grafica pentru sacosele banana poate sa fie prezenta pe ambele fete. De aceea este tipul de punga care ne ofera variante multiple de promovare, cu un spatiu generos de expunere pentru logo, nume sau alte detalii ale brand-ului tau. Sacosele banana sunt mai mari, mai late si mai rezistente decat variantele de pungi maieu, iar datorita manerului cu intaritura, nu se rup atat de repede, astfel ca poti sa transporti greutati si materiale volumetrice de mici si mari dimensiuni.
  • ELEGANTE – asigura un raport pret-calitate optim. Acest tip de sacose banana reprezinta un suport pentru celelalte materiale de informare si promovare fiind personalizate si reutilizate cu o expunere larga in piata (flyere, brosuri, ziare, pixuri si alte materiale promotionale si de informare). Gasim solutii in acord cu toate exigentele de functionalitate, inca din etapa de conceptie pentru tipul de sacose banana solicitat de client. Orice model beneficiaza de o serie de teste si evaluari foarte riguroase, care permit lansarea in fabricatie numai a exemplarelor cu o calitate verificata atat din punct de vedere grafic, cat si functional.
  • UNEALTA DE MARKETING – sacosa banana, neasteptat, reprezinta o buna tehnica de marketing offline. Daca are un design atragator, va deveni punctul de reper care va ghida clientii catre firma pentru a achizitiona produsul. Spre exemplu, daca pe sacosa este trecuta si adresa, automat, potentialul client va stii unde sa caute daca este atras de produs.

Fiecare proiect in parte este diferit, iar noua ne place sa aducem la viata ideile creative ale clientilor nostri. Pe parcursul anilor ne-am confruntat cu diverse provocari, pe care le-am depasit cu brio, asa ca nu ne este teama de noi incercari. Credem cu tarie in ideea de unitate, si sustinem calitatea si seriozitatea. Alege Moviplast si haide sa dam nastere unui parteneriat de durata care iti va aduce rezultatele dorite.

Moviplast, calitate si respect pentru natura!

Pentru mai multe detalii si comenzi