In primul rand, s-ar putea sa va intrebati de ce se numesc sacose tip maieu si care sunt originile lor? Ei bine, daca tineti o sacosa tip maieu din plastic cu manere in mana, aceasta va arata mai degraba ca un tricou fara maneci, de aici si numele! In general, aceste sacose se utilizeaza pentru a transporta diverse lucruri.

Scurta istorie despre sacosele tip maieu

Originea acestor sacose dateaza de la mijlocul anilor 1960, cand o companie suedeza Celloplast a venit cu ideea ca sacosea sa aibe un fund etans pentru tubul de plastic si  celalalt capat sa fie perforat pentru a forma doua manere.

Compania a obtinut chiar si un brevet american pentru aceasta idee, care a ajuns ulterior la majoritatea magazinelor alimentare din SUA pana la inceputul anilor 1980 sub forma de sacose tip maieu din plastic.

Exista doua tipuri de materiale plastice utilizate la fabricarea sacoselor tip maieu, unul este biodegradabil, iar celalalt nu. Materialele plastice biodegradabile sunt reciclabile sau reutilizabile, motiv pentru care este de asteptat sa creasca cererea pentru sacosele tip maieu.

Avantajele binecunoscute ale sacoselor tip maieu

  1. Aceste sacose tip maieu sunt mult mai ieftine decat orice alta alternativa. Acest lucru este benefic pentru cumparatori, deoarece comerciantii nu percep taxe mari sau chiar deloc pentru aceste pungi low-cost. In schimb, pentru alte tipuri de sacose (pungi) se percep taxe suplimentare.
  2. Usor de utilizat si transportat: Sacosele tip maieu sunt usor de utilizat si pot fi transportate intr-o geanta sau buzunar. Nu isi vor face simtita prezenta fata de alte tipuri de sacose care sunt greu de transportat.
  3. Convenabile pentru depozitare: intrucat sacosele tip maieu nu costa mult, acestea sunt frecvent utilizate de casnici pentru a impacheta lucrurile si a le depozita. Fac stocarea mult mai usoara si mai ieftina.
  4. Mai putin predispuse la rupere: o sacose tip maieu de inalta calitate sta departe de uzura si rupere. Puteti sa le utilizati de mai multe ori si sa le pastrati in continuare pentru utilizare ulterioara.
  5. Rezistente la scurgeri: puteti transporta articole inghetate care se pot dezgheta pe parcursul transportului fara sa se scurga din sacosa tip maieu. Alte sacose nu pot indeplini aceasta actiune.
  6. Mai util in ploaie: in timpul ploii, cu siguranta ca sacosele tip maieu din plastic va vor salva, deoarece sunt rezistente la apa. Alte sacose din hartie sau alte material nu sunt la fel de utile pe timpul ploii.
  7. Ambalare si transport de marfuri: transportul pe distante lungi necesita sacosele tip maieu. Alte tipuri de sacose vor creste costul total al transportului si nu sunt ideale pentru ambalarea pulberilor sau a produselor chimice.
  8. Aceste sacose tip maieu sunt ideale pentru firmele care doresc sa ofera clientilor un produs ambalat intr-o sacosa personalizata, deoarcee se pot personaliza foarte usor si cu costuri minime. Astfel poti sa le folosesti pentru a atrage mai multi cumparatori.

Moviplast comercializează sacose tip maieu din polietilena clasica, polietilena verde dar si biodegradabile. Acestea se pot personaliza dupa nevoile clientilor atat ca dimensiuni dar si ca design, si pot fi imprimate in maxim 6 culori.

Moviplast, calitate si respect pentru natura!

Pentru mai multe detalii si comenzi